macedonia ipmBiH
bg-leaves-left
bg-leaves-right

ИПМ Производи

Производи које препоручује Институт за природну медицину

простата

Простата

Додаток во исхраната за подобрување на простата.

Состојки: грапав дланка, уво, странски, коприва, женшен, Ангелика.

Обем: 50 мл

Рок на траење: неограничен.

CENA: 700 denari

Category: .

Detaljne informacije o proizvodu: