macedonia ipmBiH
bg-leaves-left
bg-leaves-right

ИПМ Производи

Производи које препоручује Институт за природну медицину

mozak

Мозок

Додаток на исхраната за подобрување на работата на мозокот

Состојци: Гинко,рузмарин,лута пиперка(чили),иџирот,кола.

50 ml

CENA: 700 denari

Detaljne informacije o proizvodu: