macedonia ipmBiH
bg-leaves-left
bg-leaves-right

ИПМ Производи

Производи које препоручује Институт за природну медицину

muska-formula

Машка формула

Додаток на исхраната за подобрување на работата на машките полни органи.

Состојци: Жен шен,коприва,мала млечка,ува,анџелика.

50 ml

CENA: 1,000 denari

Detaljne informacije o proizvodu: