macedonia ipmBiH
bg-leaves-left
bg-leaves-right

ИПМ Производи

Производи које препоручује Институт за природну медицину

pankreas

Панкреас

Додаток на исхраната за подобрување на работата на панкреасот

Состојци: Анџелика боровница линцура,глуварче,сладич,иџирот,кора од лимон.

50 ml

CENA: 700 denari

Category: .

Detaljne informacije o proizvodu: